قابلیت بازنشر در اینستاگرام؛ روش نوینی برای به اشتراکگذاری پستها بدون نیاز به استوری

“`html
یکی از بزرگترین مزایای این ویژگی، حفظ ارتباط محتوا با سازنده اصلی آن است. در مقایسه با روشهایی که کاربران محتوای دیگران را دانلود کرده و دوباره منتشر میکنند، بازنشر اینستاگرام نام ناشر اصلی را حفظ میکند و این میتواند به افزایش دیدهشدن محتوای او کمک نماید.
کاربرد بازنشر در اینستاگرام چیست؟
قابلیت بازنشر به کاربران این فرصت را میدهد تا پستها و ریلزهای عمومی حسابهای دیگر را بهطور مستقیم با فالوئرهای خود به اشتراک بگذارند. محتوای بازنشر شده ممکن است در فید فالوئرها و تب دوستان در ریلز دیده شود.
علاوه بر این، اینستاگرام بخشی مخصوص به بازنشرها در پروفایل کاربران در نظر گرفته است. با ورود به پروفایل و انتخاب نماد دو فلش، میتوان تمامی پستها و ریلزهایی را که پیشتر بازنشر شدهاند، مشاهده کرد.
تفاوت اصلی بین بازنشر و استوری در این است که محتوای بازنشرشده بهطور خودکار بعد از ۲۴ ساعت ناپدید نمیشود و تا زمانی که بازنشر حذف نشود و محتوای اصلی قابل دسترس باشد، در بخش مخصوص پروفایل باقی میماند.
البته، بازنشر صرفاً برای محتوای عمومی که صاحب حساب اجازه به اشتراکگذاری مجدد آن را داده باشد، امکانپذیر است.
چگونه قابلیت بازنشر را در اینستاگرام فعال کنیم؟
اگر تمایل دارید دیگران بتوانند پستها و ریلزهای شما را بازنشر کنند، باید تنظیمات مربوط به این قابلیت را بررسی نمایید.
برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:
• به پروفایل اینستاگرام خود وارد شوید.
• بر روی منوی سهخط در بالای صفحه ضربه بزنید.
• به بخش Sharing and reuse (اشتراکگذاری و استفاده مجدد) بروید.
• در قسمت مجاز بودن اشتراکگذاری پستها و ریلزها، گزینه Reposts on posts and reels را فعال کنید.
با فعالسازی این گزینه، دیگران قادر خواهند بود محتوای عمومی شما را از طریق قابلیت بازنشر با فالوئرهای خود به اشتراک بگذارند.
آموزش بازنشر پست و ریلز در اینستاگرام
بازنشر محتوا در اینستاگرام تنها با چند مرحله ساده قابل انجام است:
• پست یا ریلز عمومی مورد نظرتان را باز کنید.
• بر روی نماد بازنشر که به شکل دو فلش خمیده است، ضربه بزنید.
• اگر تمایل دارید، از طریق نماد گفتوگو، یادداشت کوتاهی به بازنشر اضافه کنید.
• گزینه Save (ذخیره) را انتخاب کنید تا بازنشر ثبت گردد.
پس از انجام این مراحل، محتوا در قسمت بازنشرهای پروفایل شما قرار میگیرد و ممکن است برای فالوئرها نیز نمایش داده شود.
چگونه بازنشر اشتباهی را حذف کنیم؟
واقع شدن دکمه بازنشر در کنار سایر گزینههای تعامل با پستها، ممکن است گاهی کاربران را بهاشتباه وادار کند که روی آن ضربه بزنند.
برای لغو بازنشر، میتوانید به پست اصلی بازگردید و دوباره روی نماد بازنشر ضربه بزنید. در برخی نسخهها، با نگه داشتن انگشت روی پست یا انتخاب گزینه حذف از طریق نماد پروفایل نیز میتوانید بازنشر را لغو کنید.
اگر قصد دارید چند بازنشر را بهطور همزمان حذف کنید، مسیر زیر را دنبال نمایید:
Profile > Your Activity > Reposts
در این بخش، گزینه Select را انتخاب کرده و بازنشرهای مورد نظر را علامتگذاری کنید و سپس روی Delete ضربه بزنید.

تفاوت بازنشر با ذخیره پست در اینستاگرام
نکتهای که کاربران باید به آن توجه کنند، تفاوت میان بازنشر و ذخیرهسازی محتوا است. وقتی که پستی را ذخیره میکنید، آن محتوا به مجموعه خصوصی پستهای ذخیرهشده شما افزوده میشود؛ اما بازنشر یک اقدام عمومی است که میتواند موجب نمایش محتوا به فالوئرها شود.
بنابراین، اگر تنها قصد دارید پست یا ریلزی را برای مشاهده مجدد نگه دارید، از قابلیت ذخیره استفاده کنید. در مقابل، بازنشر بهمنظور معرفی محتوا به دیگران و حمایت از سازنده اصلی آن به کار میرود.
“`



