درخواست شورای همکاری خلیج فارس برای اقدام بین‌المللی به منظور توقف تخلفات رژیم صهیونیستی

شورای همکاری خلیج فارس اعلام کرد که جامعه جهانی باید برای توقف اقدامات رژیم صهیونیستی و بازخواست آن مسئولیت خود را برعهده بگیرد.

به گزارش ایسنا، یکی از نمایندگان شورای همکاری خلیج فارس تاکید کرد که کشورهای عضو این شورا تا زمان خاتمه بخشیدن به اشغالگری رژیم صهیونیستی و همچنین ارسال کمک‌ها به نوار غزه در کنار ملت فلسطین می‌ایستند.

بر اساس گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، وی در ادامه افزود، جامعه جهانی باید برای توقف اقدامات رژیم صهیونیستی و بازخواست آن به دلیل ارتکاب جنایت‌هایشان مسئولیت خود را برعهده بگیرد.

این نماینده شورای همکاری خلیج فارس همچنین بر مخالفت این شورا با لطمه وارد کردن به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) و ممانعت از فعالیت آن تاکید و تصریح کرد که نقش حیاتی این آژانس در اراضی فلسطینی بی‌بدیل است.

وی نسبت به فلج شدن شورای امنیت در ایفای نقش خود برای جلوگیری از نقض‌ها و جنایات اسرائیل ابراز تأسف کرد.

پیشتر «فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آژانس آنروا در پستی در صفحه اجتماعی ایکس نوشت، تیم‌های آنروا گزارش کردند که روز اول آتش‌بس خیلی خوب بود. انتقال کمک‌ها شروع شد و برخی امدادرسانی‌های تجاری به آرامی در حال انجام است.

وی افزود به لطف کمیته بین‌المللی صلیب سرخ، سه اسیر صهیونیست و ۹۰ اسیر فلسطینی آزاد شدند.

کمیسر آنروا بر لزوم تداوم آتش‌بس و اجرای تمامی مفاد آن تأکید کرد و این اقدام را گامی صحیح در مسیر صلح و ثبات پایدار برای همه دانست.

لازارینی تصریح کرد، آنروا از هیچ تلاشی برای کاهش مشکلات و گسترش دامنه کمک‌های انسانی دریغ نمی‌کند.

پس از ۴۷۱ روز جنگ خونین در نوار غزه، حماس و رژیم صهیونیستی با برقراری آتش‌بس و تبادل اسرا موافقت کردند و مرحله اول توافق روز یکشنبه اجرایی شد.

پیش از این نیز سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد که قصد دارد طی ۲ ماه آینده پس از آتش‌بس، بیمارستان‌های آماده را وارد نوار غزه کند. از روز اول توافق، تمام فلسطینی‌هایی که از آغاز جنگ به جنوب نوار غزه آواره شده‌اند، اجازه بازگشت به خانه‌های خود در شمال نوار غزه را خواهند داشت و آزادی رفت و آمد برای ساکنان در همه مناطق مجاز خواهد بود. مناطق مختلف پس از اجرایی شدن این توافق، شاهد بازسازی زیرساخت‌ها از جمله برق، آب، فاضلاب، ارتباطات و جاده‌ها خواهد بود و تجهیزات لازم برای دفاع غیرنظامی و حذف آوارها وارد می‌شود.

جمعیت غزه که نزدیک به ۲.۳ میلیون نفر است، در شرایطی به طور کامل آواره شده‌ است که به دلیل ویرانی گسترده محله‌های مسکونی و زیرساخت‌های حیاتی شهری، امکان بازگشت به خانه‌های خود را ندارند.

براساس آخرین آمار منتشر شده از سوی وزارت بهداشت فلسطین، شمار شهدای جنگ علیه غزه هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون به ۴۷۰۳۵ نفر و شمار مجروحان نیز به ۱۱۱۰۹۱ نفر افزایش یافته است

انتهای پیام

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا